Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Alegerea unei Formații pentru Nuntă

Blogul Atiștilor 29 august 2018

Organizarea unei nunți, este, după cum știm toți, foarte dificilă. Începând de la alegerea rochiei de mireasa, alegerea locației, până la alegerea meniului, invitațiilor de nuntă, mărturiilor, etc. Dar unul dintre cele mai importante detalii pentru o nuntă, este alegerea formației pentru nuntă.

Formație de Nuntă, este de obicei, acea formație care are în repertoriul său muzică ușoară și populară, dar nu este recomandat ca această formație să cânte ambele stiluri muzicale. De ce ? Pentru că niciodată nu va reuși să cânte la fel de bine și una și alta. Pregătirea artistică a muzicienilor, cu cateva exceptii (care confirmă regula), îi specializează doar pentru unul dintre stiluri. Foarte rar veti găsi un pianist care sa cânte sârba sau un cantareț de folclor care să cânte pop-rock la nivel profesional. Din acest motiv Catalogul Artiștilor din România, www.catalogartisti.ro vă vine în ajutor cu o listă bogată de artiști.

De asemenea, când vă alegeți formația pentru nuntă, este bine să vă gândiți la o formație care are un repertoriu potrivit gusturilor invitaților dvs. și care se adresează tuturor categoriilor de vârstă. De multe ori mirii își aleg o trupă de nuntă care cântă muzică pe placul lor și au surpriza că în seara evenimentului să nu se danseze. Nu faceți această greșeală. Ce trebuie sa înțelegeți este că o nuntă fără formație este doar o masă la restaurant cu prietenii, sau în cel mai bun caz, un concert la care se stă la masă.

Când vă alegeți formația pentru nuntă este bine să fiți atenți la detalii. Vizualizați cât mai multe demo-uri video (și cele audio sunt ok dar vizualizarea este mai importantă). Asigurați-vă că trupa din demo este cea care va cânta la nunta dvs. Faceți diferența între o formație de nuntă LIVE și soliști care cântă cu negative. Formatia live este acea care cântă cu instrumente reale, fără negative (negativul este instrumentația unei piese rulată pe suport digital – laptop, consola dj, ipod, CD fără vocea principală). Există și trupe care se declară live și fac playback – e bine sa nu plătiți oameni doar pentru ca apar pe scenă cu un instrument “ca să dea bine la imagine”. De asemenea este bine de reținut faptul că un solist cu suport negative nu va avea niciodată un impact așa de mare asupra celor care ascultă, cum are o formație de nuntă live cu instrumente reale. Nici nu mai vorbim de dinamica show-ului, cântatul cu publicul (negativul are o forma fixă și nu permite antrenarea publicului)… și alte detalii de genul.

Foarte mulți tineri își aleg formația de nuntă în funcție de buget. Este de inteles, dar nunta este o seară un pic mai specială, pe care ar trebui să o facem o singură dată în viață (cel puțin așa ne dorim). În cazul acesta, poate ar trebui ca prețul să nu mai fie așa de important. Câteodată o diferență de câteva sute de euro transformă o nuntă obișnuită într-un eveniment special, o seară de vis, care să ramână în memoria mirilor și a invitaților pentru mult timp.

Nu sunt etichete

  

 • Culoarea anului 2019 pentru nunți. Predicții și Tendințe

  de pe 21 august 2018 - 0 Comentarii

  Ai primit inelul de logodnă și deja ai stabilit ca marele eveniment să aibă loc anul viitor? Atunci, nu mai pierde timpul și pune-te la zi cu noutățile în materie de culori. Pantone a stabilit deja culoare anului 2019, care va fi prezentă și la nunți, fără îndoială. Panatone Color Institute a ales 72 de […]

 • Invitație Specială

  de pe 16 august 2018 - 0 Comentarii

  Avem onoarea de a vă invita să vă listați GRATUIT în Catalogul Artiștilor din România. Totodată această invitație este și o informare de lansare oficială începând cu 25 august 2018 a websitului www.catalogartisti.ro Creați-vă cont și listare GRATUIT pe www.catalogartisti.ro pentru a fi găsit ușor de clienți și a fi solicitat la diferite evenimente. Toate listările vor fi […]

 • Alegerea unei Formații pentru Nuntă

  de pe 29 august 2018 - 0 Comentarii

  Organizarea unei nunți, este, după cum știm toți, foarte dificilă. Începând de la alegerea rochiei de mireasa, alegerea locației, până la alegerea meniului, invitațiilor de nuntă, mărturiilor, etc. Dar unul dintre cele mai importante detalii pentru o nuntă, este alegerea formației pentru nuntă. Formație de Nuntă, este de obicei, acea formație care are în repertoriul […]

Website Profesional La Cerere by VEROBIT SRL

CATALOGUL ARTIȘTILOR ESTE GRATUIT PENTRU TOȚI !

Vrem DOAR un LIKE și un SHARE