Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

 

Trupa Othello

20180519_202942
Eurovision cu sigle20180520_021226 - Copy

Descriere

Trupa Othello, produs premium, all inclusive, asigură muzică live pe toată durata unui eveniment, de la cover-uri după piese românești și străine, etno, folclor, la muzică instrumentală și dj. Faptul că este un produs integrat face ca trecerea dintre diverse stiluri muzicale să se facă natural, în funcție de reacția publicului, în loc de prestația fragmentată a unor produse muzicale diferite pur și simplu atașate unul altuia (cum ar fi, de exemplu, trupa de cover-uri își susține recitalul, urmează o pauză, începe recitalul de muzica populara, în acest caz putând interveni probleme legate de rider-ul tehnic ale celor două entități).

Trupa Othello are sceno-tehnică proprie, de ultimă generație (scena modulară, sonorizare și lumini profesionale) și personal tehnic calificat, clientul având incluse în pachet toate genurile de muzică și tehnica aferentă. Echipă este alcătuită din 13 persoane: 3 soliști vocali (2 fete+1 baiat), 5 soliști instrumentiști (vioară, trompetă, pian), instrumentiști (tobe, bas, chitară, clape), sunetist, luminist, 2 tehnicieni.

​Liderul trupei, Othello (numele de scenă al lui Florentin Milcof, ”botezat” așa de jurnalistul George Stanca într-un turneu) a cântat în lungul și în latul lumii din Canada până în Coreea de Sud, cu oprire în Germania, Tunisia sau Eleveția. În România a orchestrat, compus și interpretat pentru 12 albume ale unor artiști ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirică, Direcția 5, a cântat alături de Paula Seling, AG Weinberger, Laurențiu Cazan, Ștefan Bănică jr. și alții. A fost distins cu premiul pentru cea mai bună orchestrație- Iris Athenaeum în cadrul Galei Industriei Muzicale Românești.

ID Listare: 8455b7bc6590b5a0

Website Profesional La Cerere by VEROBIT SRL

CATALOGUL ARTIȘTILOR ESTE GRATUIT PENTRU TOȚI !

Vrem DOAR un LIKE și un SHARE