Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

Despre Noi

Bine ați venit pe Catalogul Artiștilor!

un puternic instrument de promovare pentru artiști

 

Ești Artist?

Intră în catalogul artiștilor din România pentru a fi găsiti ușor de clienți și a fi solicitat la diferite evenimente.

Ca să fii în catalogul artiștilor din România trebuie doar să te inscrii accesând butonul  Inregistrare . Te poți înscrie ușor chiar folosind contul tău din rețelele sociale fără a mai trebui să completezi alte formulare. Înscrierea este GRATUITĂ, postarea unei listări este taxată în funcție de durata apariției.

10 € / 30 zile     50 € / 6 luni     80 € / 1 an

Pentru doar 100 € listarea ta va apărea în secțiunea RECOMANDATE pe perioada apariției.

Ești Impresar?

Listează artiștii sau trupele în catalogul artiștilor din România pentru a fi găsiti ușor de clienți și a fi solicitati la diferite evenimente.

Ne-am gândit și la impresarii artiștilor punându-le la dispoziție un pachet de Impresar care vă dă posibilitatea de a lista un număr nelimitat de artiști pe o perioada aleasă de aceștia. După înscriere accesați  Tabloul meu de bord iar în secțiunea Informatii despre cont veți avea opțiunea Cumpara Abonament.

Cont IMPRESAR 500 € / 1 an

După achiziționarea pachetului de Impresar, nu vei mai fi taxat pentru listarile tale, indiferent de numărul acestora sau durata apariției.

Acest pachet nu afecteaza optiunea Listare Recomandată.

Cauți Artist?

Navighează în catalogul artiștilor din România și ia legătura cu artiștii potriviți pentru evenimentele tale. Pentru a lua legătura cu artiștii tăi preferați te poți înscrie ușor chiar folosind contul tău din rețelele sociale fără a mai trebui să completezi alte formulare. Înscrierea este GRATUITĂ

Eventualele tranzacții financiare efectuate pe websaitul nostru sunt 100% securizate (HTTPS), furnizate prin PayPal și Transfer Bancar. NU REȚINEM ȘI NU FOLOSIM datele dumneavoastră de credit.

Datele de contact și fiscale ale firmei care a creat și administrează www.catalogartisti.ro sunt publice și pot fi verificate:

VEROBIT SRL, C.U.I. 35164669, Nr.Ord.Reg.Com. J5/1704/2015, IBAN: RO43CECEBH0230RON0778705, CEC Bank, Alesd, BH

CATALOGUL ARTIȘTILOR ESTE GRATUIT PENTRU TOȚI !

Vrem DOAR un LIKE și un SHARE